Recent Posts

Archive for June 2009

Petua Tuala Panas bagi Tahan Lama

Saja nak kongsi satu tips yang aku dapat from aku punya family doctor.

Tips ni aku dapat masa aku mula-mula kahwin, aku mengadu kat doktor ni yang aku cepat terpancut (pre-mature ejaculation)

doktor ni advise kay aku supaya panaskan tuala kecik (macam tuala goodmorning tu) dan perah air dia. kemudian balutkan kat ‘anu’ tu dalam 5-10 minit masa tengah mandi.

reason dia, bila kita balut tuala panas ni kat situ, ia akan membuka dan melancarkan salur darah(vein) kita kat situ dan seterusnya meningkatkan prestasi. make sense jugak kan?

anyway no harm trying-tapi jangan tuala panas sangat nanti melecur susah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...