Perlakuan seks

Spread the love

Adakah normal perlakuan seks yang datang secara mendadak dan sukar dikawal?

Sebenarnya nafsu dan keinginan terhadap seks adalah satu yang semula jadi. Sebagai manusia, naluri dan kawalan banyak bergantung kepada latar belakang.

So hot guy!! ?????????? @big_pisut
#sixpack #hotboys #thaimale #modelosboys #cuteboy #hotboys

Sebab itu ada sesetengah lelaki cepat terangsang. Malah ada kala mereka gagal mengawal tekanannya. Sebab itu bila mereka terdedah dengan perbuatan seperti menonton video lucah atau membaca buku-buku berunsur seks, mereka mudah hilang kawalan. Berbanding wanita, mereka lebih bijak mengawal nafsu.

Mereka boleh membezakan antara keperluan atau nafsu. Sebab itu kita biasa dengar cerita, wanita yang digantung tak bertali tetapi masih mampu bertahan dari segi keperluan nafsu seks mereka.

Ini berbeza dengan lelaki, mereka biasanya gagal menahan diri bila berkaitan dengan isu seks.

Malah, jika nak dibandingkan diantara pengetahuan lelaki dan wanita dalam bidang seks, wanita selalunya lebih terdedah dengan pengetahuan tentang seks.

Biasanya mereka tidak malu untuk membaca atau mengkaji tentang segala bentuk dan perlakuan seks berbanding lelaki. Lelaki biasanya ego dengan ‘kekuatan’ mereka. Sebab itu ada kala mereka buta dan jahil tentang seks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...