Petua untuk meningkatkan tenaga seksual dengan amalan pemakanan

Spread the love

1. Untuk menguatkan dan melambatkan inzal ketika melakukan hubungan kelamin, makanlah dagind dhab.

2. Amalkan memakan madu lebah asli yang dicampur dengan telur aya kampung dan lada hitam. 5 biji lada hitam memadai untuk sekali makan selepas sarapan pagi. Selepas bangun dari tidur di waktu pagi, tarik kedua buah pelir kebawah dan batang ditarik kehadapan supaya panjang dan lubang kencing digosok dengan air liur basi sambil ditarik dubur kedalam. Buatlah selalu.

3. Sarapan pertama: Amalkan memakan kulit kayu manis sedikit atau sebiji cengkih sebelum anda sarapan pagi.

4. Cara makan dan minum: Makan dengan sedikit garam. Ia dapat menghindarkan berbagai penyakit.
Seeloknya elakkan makanan yang banyak lemak dan minyak kerana ia melicinkan mani untuk keluar. Bagi mereka yang cepat keluar maninya, cuba amalkan makan nasi tanya berkuah di dalam tempoh 40 hari. Insya-Allah, terubatlah penyakit itu.

5. Jangan makan sambil minum air. Selepas makan tahanlan selama 10 minit, kemudian barulah minum air. Minumlah dengan satu nafas sekali hirup dan begitulah seterusnya.

6. Jauhkan minum air panas yang dicampurkan air yang tidak masak.

7. Makanlah ketiak perut merasa lapar dan berhenti apabila perut sudah merasa kenyang. Jauhi dari makan dan minum perkara yang haram kerana ia memudaratkan tubuh badan dan tenaga batin.

8. Jangan minum air selepas jam 11:00 malam. Ia akan melemahkan otot-otot pinggan dan membawa sengal-sengal badan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Users who found this page were searching for:

  • Selepas bangun dari tidur di waktu pagi, tarik kedua buah pelir kebawah dan batang ditarik kehadapan supaya panjang dan lubang kencing digosok dengan air liur basi sambil ditarik dubur kedalam. Buatlah selalu.