Perempuan Mengenal lelaki melalui posisi seks yang di pilih

Spread the love

KEDUDUKAN jimak yang disukai oleh seseorang lelaki boleh diguna-kan sebagai panduan untuk mengenal diri seorang lelaki secara lebih dekat lagi.

Ada lelaki yang gemar melakukan pelbagai posisi ketika melakukan hubungan seks. Namun tidak dapat dinafikan, terdapat juga lelaki yang lebih suka memilih satu cara sahaja.

Mari kita lihat posisi yang biasa menjadi pilihan lelaki semasa melakukan hubungan seks.

Mencuba pelbagai cara

Jika seseorang lelaki itu suka kepada kedudukan secara berhadapan dan suka pula kepada kedudukan yang pelbagai cara serta mencuba pelbagai cara, dia adalah lelaki yang suka mencari kemesraan dan senang berinteraksi dengan wanita.

Tidak suka berhadapan

Sekiranya lelaki itu memilih untuk mendatangi wanita dari arah belakang ke bahagian hadapan, atau dia sering menum-pukan perhatian kepada dirinya sendiri, atau dia terlalu kerap menukarkan kedudukan jimak sebelum wanita mencapai inzal di satu-satu kedudukan, dia adalah jenis lelaki yang me-ngelakkan dirinya dari emosi yang tinggi dan tidak suka melibatkan diri secara rapat. Wanita boleh meragui minat dan penglihatannya dalam hal kasih sayang.

Suka cara tekal

Jika seseorang lelaki memilih satu cara sahaja, seperti sentiasa berada di atas, ini adalah tanda bahawa mereka ingin me-ngawal wanita.Wanita perlulah berhati-hati dengan lelaki seperti ini. Golongan lelaki seperti ini tidak faham atau tidak mengambil berat mengenai pentingnya perkongsian seni asmara Mereka memandang wanita sebagai alat untuk berkhidmat kepada mereka.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Users who found this page were searching for:

  • mengenal lelaki melalui seks
  • pelbagai posisi seks
  • Cara tekal lelaki